PALLADIUM magazine - podzim - zima 2015 - page 74

RESTAURACE
PALLADIA
%ďKHPQDNXSRYiQt MH WĢHEDGREtW HQHUJLL 9WXFKYtOL YiV SRGUçt
UHVWDXUDFH D NLRVN\3$//$',$ NGH VL XUĀLWď Y\EHUHWH QD FRPiWH
FKXĨ ²RG ĀHUVWYìFK VQtGDQt ĀL VNYďOìFKREďGĪDçSRYìERUQRXYHĀHĢL
72
PROMILOVNÍKYFRANCIE
Spodzimempřišlodomenu francouzskéhobistra a restau-
race
auGOURMAND
vPALLADIU
(patro –2)
několiknovi-
nek. Vybrali jsmepro vás např. oblíbenou výživnoudýňovou
polévku, která se v této restauraci připravujedenně čerstvá
aždo konce roku 2015. Kromě tohonabízí
auGOURMAND
každýden takédalší dvadruhypolévek, nové slanépala-
činky (tzv. galettes) zkombinované se skvělými surovinami
podle tradiční francouzské receptury amnohodalšího.
Jíst často v
auGOURMAND
se vyplácí, neboť pro věrné
zákazníky jsoupřipravené slevové kartičky. Díkynim si vaše
oblíbená jídla vychutnáte s 10% slevou. Bon appetit!
ORIENTÁLNÍ
LIBANONSKÁKUCHYNĚ
Ochutnejte autentické libanonskémenu v restauraci
El Emir
. Čekána vás
spoustadruhůpředkrmů (mezza), čerstvé ryby amnohodalších libanonských
specialit připravených zprvotřídních surovin zkušenými kuchaři. Pokud jste
libanonskou kuchyni ještěnikdyneochutnali a chtěli byste ji vyzkoušet, dopo-
ručujeme vám zvýhodněné „First touchmenu“—průřez tímnejlepším z nabíd-
ky restaurace
El Emir
, kterounajdete
napatře+2
vPALLADIU.
KUŘECÍ SPECIALITYZKFC
Pokudváspřinákupechpřepadnehladči chuťnaněco
dobrého, zastavtesev
KFCnapatře+2
vPALLADIU.
V tomto rychlémobčerstvenínajdeteunikátní kuřecí
speciality,připravenépodle tajné recepturyColonela
HarlandaSanderse.
Ideální volboupropár, rodinučipartupřátel jeKyblík
Classic.Najdetevněm jakpikantní stripsy (kousky
kuřecíchprsouvpikantnímobalu)čipálivéHotWings
(kuřecí křidýlka), tak inepálivéporcekuřetev legendár-
nímobaluKentucky.Chybětsamozřejměnebudouani
hranolky.DoporučujemeKyblíkClassicdoplnitosalát
Coleslawči zlatavoukukuřici.Nakuřecíchspecialitách
si v
KFC
vPALLADIU
napatře+2
vždypochutnáte!
1...,64,65,66,67,68,69,70,71,72,73 75,76,77,78,79,80,81,82,83,...84
Powered by FlippingBook