%ODFN)RUHVW3DYORYD
PRO8OSOB
8bílků /450gcukrukrupice / 1 lžícevinného
octa /2 lžícekakaovéhoprášku
Náplň
500ml smetanyna šlehání /2 lžíce silného
espresa /680gkompotovanýchvišní /3 lžíce
nasekanýchvlašskýchořechů /50gnastrouhané
70%čokolády /hrst čokoládovýchhoblin
Troubupředehřejtena 150°C. Bílkydejtedomísy
a šlehejtenavysokéotáčky, dokudnezačne
sníh tuhnout. Pomalupřidávejtecukr, aždocílíte
hladké, leskléahustéhmoty. Přidejteocet a ještě
jednoupromíchejte. Nakonecprosejtedomísy
kakaovýprášeka lehcepromíchejte.
Dvaplechyvyložtepečicímpapíremanakaždý
lžící do středunavrštepolovinu směsi tak, abyste
vytvořili kruhoprůměru20cm smalouprohlubní
uprostřed. Vložtedo troubyazmírněte teplotu
na 120°C. Pečte90minut, troubuvypněte
anechteupečenákola tzv. Pavlovyvychladnout
uvnitř trouby.
Višně slijte, nechte stranouodkapat a šťávu
svařtenahustý sirup. Vyšlehejte smetanu svy-
chladlýmespresemdotuha. První vrstvuPavlovy
potřetepolovinou šlehačky, poklaďtevišněmi,
ořechyaposyptepolovinounastrouhanéčoko-
lády. PřikloptedruhouvrstvouPavlovy, potřete
zbylou šlehačkouapoklaďtevišněmi, ořechy
ačokoládou. Nakonecposyptečokoládovými
hoblinami apřelijtevišňovým sirupem.
.RPSRWRYDQpYLåQď YODåVNp
RĢHFK\ L
ĀRNROiGXQDEt]t VX
-
permarket
Albert
'DOåt ODKRGQp
GH]HUW\RFKXWQHMWH WDNpYFXNUiUQď
DolceAntonio
,
v
3HNDĢVWYt
Paul
QHERYNLRVNX
ġHPHVOQi
pekárna
.
FOTOA FOOD STYLING: ŠÁRKABABICKÁ
RECEPTY
71