SICILEAT – italské speciality, které vám nedají spát!
Nově otevřený kiosek SICILEAT přináší do PALLADIA prvotřídní sicilské speciality. Filosofie podniku, který denně nabízí čerstvé produkty z největšího ostrova Středozemního moře, je založena na konceptu tradice a celkové kvality. K dostání jsou zde ty nejlepší produkty, které vyrábějí rodinné firmy v souladu s léty ověřenými technikami zpracování.
Veškeré pokrmy, které v kiosku najdete, jsou čerstvé a připravované přímo před zákazníky. SICILEAT (kiosek na patře +2 vedle expresních výtahů) tak nabízí jedinečný a fascinující zážitek. Před vašima očima vytváří kuchaři, kteří absolvovali ty nejlepší školy vaření na Sicílii, nejchutnější středomořské pochoutky. Celý tým tvoří mladí, kvalifikovaní a nesmírně motivovaní Italové, kteří chtějí Čechům dopřát gastronomické klenoty Sicílie! Klenotem sicilské kuchyně jsou nevšední kombinace vín, které se na ostrově pěstují a vyrábějí od nepaměti, a jídel specifické chuti. Sicilské pochoutky jsou plné exotických koření, oříšků a citrusů, které se už od dob středověku přivážely přes sicilské přístavy do Evropy. Siciliáni umí úžasně připravit všechny druhy ryb, které jim okolní moře nabízí. Jedinečné je ale i jejich pečivo a sladkosti. Ty v sobě nezapřou arabské vlivy a v sicilských jídlech se běžně používá víno i likéry. Nejoblíbenějším slaným pokrmem je Focaccia – sicilský domácí chléb – denně čerstvá a naplněná vysoce kvalitními italskými pochoutkami. Sicilské hodování není ale pouze o jídle. Pochutnat si můžete i na kvalitních vínech Regaleali. Červené víno aromatem připomíná vyzrálé třešně, v chuti je středně plné a osvěžující s nádechem sladkého koření a ovoce. Bílé je svěží s aromatem zralého žlutého ovoce. Ze sladkých pochoutek vítězí Cannolo – nejslavnější sicilský dezert z čerstvé křupavé vafle a voňavým filé s ručním ricottovým krémem. Zakoupit zde můžete také legendu mezi moka kávovary BIALETTI Moka Express. Je vyroben z kvalitního hliníku, což je nejvhodnější materiál pro přípravu kávy. P.S.: Nestíháte o letošních prázdninách zaletět ani na pár dní k moři? Stavte se cestou z práce v SICILEAT a načerpejte tam alespoň na chvilku středomořskou energii. ;)
Veškeré pokrmy, které v kiosku najdete, jsou čerstvé a připravované přímo před zákazníky. SICILEAT (kiosek na patře +2 vedle expresních výtahů) tak nabízí jedinečný a fascinující zážitek. Před vašima očima vytváří kuchaři, kteří absolvovali ty nejlepší školy vaření na Sicílii, nejchutnější středomořské pochoutky. Celý tým tvoří mladí, kvalifikovaní a nesmírně motivovaní Italové, kteří chtějí Čechům dopřát gastronomické klenoty Sicílie! Klenotem sicilské kuchyně jsou nevšední kombinace vín, které se na ostrově pěstují a vyrábějí od nepaměti, a jídel specifické chuti. Sicilské pochoutky jsou plné exotických koření, oříšků a citrusů, které se už od dob středověku přivážely přes sicilské přístavy do Evropy. Siciliáni umí úžasně připravit všechny druhy ryb, které jim okolní moře nabízí. Jedinečné je ale i jejich pečivo a sladkosti. Ty v sobě nezapřou arabské vlivy a v sicilských jídlech se běžně používá víno i likéry. Nejoblíbenějším slaným pokrmem je Focaccia – sicilský domácí chléb – denně čerstvá a naplněná vysoce kvalitními italskými pochoutkami. Sicilské hodování není ale pouze o jídle. Pochutnat si můžete i na kvalitních vínech Regaleali. Červené víno aromatem připomíná vyzrálé třešně, v chuti je středně plné a osvěžující s nádechem sladkého koření a ovoce. Bílé je svěží s aromatem zralého žlutého ovoce. Ze sladkých pochoutek vítězí Cannolo – nejslavnější sicilský dezert z čerstvé křupavé vafle a voňavým filé s ručním ricottovým krémem. Zakoupit zde můžete také legendu mezi moka kávovary BIALETTI Moka Express. Je vyroben z kvalitního hliníku, což je nejvhodnější materiál pro přípravu kávy. P.S.: Nestíháte o letošních prázdninách zaletět ani na pár dní k moři? Stavte se cestou z práce v SICILEAT a načerpejte tam alespoň na chvilku středomořskou energii. ;)