Tajemství francouzské elegance podle Emily in Paris

Pokud milujete módu a sledujete nejnovější trendy, určitě jste zaznamenali seriál Emily in Paris. Hlavní hrdinka Emily Cooper, ztvárněná herečkou Lily Collins, se stala módní ikonou díky svým outfitům, které jsou plné kontrastů, hravosti a kreativity. Její šatník kombinuje eleganci francouzské módy s odvážnými prvky moderního amerického stylu. Toužíte se oblékat jako Emily? V tomto článku se dozvíte, jak na to.

Kdo je Emily Cooper a jaký je její styl?

Emily Cooper je mladá Američanka, která se stěhuje do Paříže za prací v marketingové firmě, a její styl dokonale odráží její osobnost – sebevědomou, extrovertní a kreativní. Ve svých outfitech mistrně kombinuje ikonické francouzské prvky, jako jsou barety, šátky a elegantní kabáty, s odvážnými barvami, vzory a luxusními doplňky.

Francouzská elegance, kterou Emily přebírá, se vyznačuje jednoduchostí, kvalitou a nadčasovostí, přičemž její outfity vždy působí upraveně, ale nikdy příliš strojeně. Emily do svého šatníku zároveň vnáší americkou hravost a extravaganci, své modely tak často oživuje neočekávanými barevnými kombinacemi.

Outfity podle Emily

1. Do práce: Elegantní kostým s moderním twistem

Emily je stylová za každých okolností – a to platí i pro její pracovní outfity. V kanceláři se nebojí barev ani vzorů, ale vždy si zachovává eleganci a sofistikovanost. Její šatník je plný klasických kostýmů v odvážných barvách. Pro typický pařížský šmrnc přidejte lehký šátek kolem krku nebo zajímavý pásek, který podtrhne siluetu a dodá outfitu osobitý styl.

Tip: Vsaďte na kvalitní materiály a pečlivé detaily, které zajistí, že i výrazné kousky budou působit elegantně a profesionálně.

doprace
Sako ze strečového materiálu, Patrizia Pepe, orientační cena 11 600 Kč; Flanelový blazer s jedním knoflíkem, Patrizia Pepe, orientační cena 11 300 Kč

2. Na volný čas: Romantický styl

Na procházky městem nebo na posezení v kavárně Emily volí styl, který kombinuje ženskost s trochou rebelie. Květinové šaty jsou jedním z jejích oblíbených kousků, protože dodávají outfitu jemnost a romantický nádech. Pokud je doplníte koženou bundou můžete vytvořit zajímavý kontrast.

Tip: Kombinujte šaty s kotníkovými botami nebo bílými teniskami pro ležérní, ale zároveň elegantní vzhled.

romantikaMini šaty, Mohito, orientační cena 599 Kč; Šifonové šaty na jedno rameno, Patrizia Pepe, orientační cena 10 300 Kč

3. Na párty: Odvážné barvy a luxusní doplňky

Emily je královnou všech večírků. Vždy vsadí na výrazné barvy, lesklé materiály a luxusní doplňky, které přitahují pozornost. Emily miluje třpytivé látky, flitry a neobvyklé střihy, ve kterých vynikne. Nebojí se být středem pozornosti, a její večerní outfity často obsahují výrazné šperky nebo extravagantní kabelky. Elegantní minišaty zkombinujte s vysokými kozačkami nebo stylovými lodičkami, které outfit pozvednou na novou úroveň.

Tip: Nebojte se experimentovat s flitry nebo metalickými detaily. Méně někdy není více – Emily ráda vyniká právě díky výrazným kouskům.

partyMini šaty s mašlí, Mohito, orientační cena 899 Kč; Zdobené mini šaty, H&M, orientační cena 4 999 Kč

4. Pro chladné dny: Nebojte se barev i vrstvení

V chladných dnech sází Emily na výrazné barevné kabáty, které snadno oživí i ty nejšedivější zimní dny. Vrstvení je klíčem k tomu, aby byl outfit nejen stylový, ale i praktický. Emily kombinuje kabáty s midi sukněmi, vysokými kozačkami a teplými šálami, čímž dosahuje nejen komfortu, ale i výrazné elegance. V jejím zimním šatníku nechybí ani výrazné barety nebo rukavice, které celý outfit doladí.

Tip: Kombinujte různé materiály – vlněný kabát s hedvábným šátkem či kožené rukavice s pletenou čepicí. Vrstvení nemusí být jen praktické, může být i esteticky působivé.

podzimKabátek se třemi knoflíky, Patrizia Pepe, orientační cena 12 900 Kč; Kabát z Kašmíru Ultrasoft s Copánkováním, Falconeri, orientační cena 42 999 Kč

5. Doplňky pro dokonalý styl

Emily styl by nebyl úplný bez výrazných doplňků, které každý její outfit pozvednou na vyšší úroveň. Klíčové jsou doplňky jako barety, šátky, nebo kabelky – to vše dodává jejím outfitům osobitost a sofistikovanost. Klasické sluneční brýle či jemné rukavice mohou outfit dotáhnout k dokonalosti.

Tip: Nebojte se investovat do výrazných doplňků – často stačí jeden zajímavý prvek, aby váš outfit působil stylově a dokonale promyšleně.

doplnky
K/Signature wool baret, Karl Lagerfeld, orientační cena 2 100 Kč; Šátek se vzorem paisley, Mango, orientační cena 299 Kč

Nebojte se zazářit

Obléknout se jako Emily neznamená pouze nosit luxusní značky, ale především mít odvahu kombinovat různé prvky a trendy. Emily styl je o tom být originální, sebevědomá a nebát se vyčnívat z davu. Zároveň nezapomíná na klasiku – vždy si zachovává eleganci a smysl pro detail. Inspirujte se jejím stylem, ale nezapomeňte přidat svoji osobnost, která dodá outfitu jedinečnost.

Navštivte příjemné prostředí obchodního domu Palladium, kde můžete najít kousky, které vám pomohou dosáhnout ikonického Emily in Paris vzhledu. A nezapomeňte se podívat na novou podzimní kolekci, ve které zazáříte. 

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA

#vsechnastories #moda #fashion #EmilyinParis #modnitipy