Stylové a komfortní letní outfity pro pány

Pánové, pokud si chcete užít stylové léto a zároveň se vyhnout nepříjemnému pocení, máme pro vás několik skvělých tipů. Zcela zásadní je výběr správného materiálu, který umožní vaší kůži dýchat i v těch nejteplejších dnech. Inspirujte se čtyřmi outfity, které jsme pro vás sestavili z nabídky obchodů v Palladiu. Vybrané kousky navíc můžete nyní pořídit za výhodnější cenu v rámci letního výprodeje.

Vyměňte tmavý oblek za světlý ze lnu

Letní měsíce umí být kruté, obzvlášť pokud musíte chodit do práce nebo na obchodní schůzky ve formálním oblečení. Na kraťasy nebo košile s krátkým rukávem v takovém případě totiž můžete rovnou zapomenout.

Namísto klasického obleku sáhněte v létě po vzdušnější a světlejší variantě ze lnu, který je prodyšný. Lněný oblek se stal v posledních letech naprostým hitem, a proto by neměl chybět ani ve vašem šatníku společně s lněnou nebo bavlněnou košilí se stojáčkem bez límečku. Celý komplet koupíte v Palladiu v prodejně celio v patře 0.

f1

Lněné společenské kalhoty Bohot2, celio, orientační cena 1 999 Kč; Lněné sako slim Buhot2, celio orientační cena 3 299 Kč; Lněná kravata Gitielin, celio, orientační cena 599 Kč; Lněná košile Damaolin, celio, orientační cena 1 099 Kč; Semišové boty Byron, celio, orientační cena 1 699 Kč

Nalaďte se na dovolenkovou vlnu se slaměným kloboukem a espadrilkami

Na drink s kamarády, rande s vaší drahou polovičkou nebo procházku po promenádě se vám bude hodit následující outfit z prodejny RESERVED, která je nově otevřená na dvou patrech v Palladiu. Pletený svetr ve stylu polokošile zkombinujte s bílými kraťasy, které jsou naprostým letním must have. Na správnou dovolenkovou vlnu vás naladí slaměný klobouček a pohodlné espadrilky, které jsou vyrobené z bavlny, takže se vám v nich nohy nezapaří.

f4

Pletený svetr s krátkým rukávem, C&A, orientační cena 550 Kč; Šortky – Flex, C&A, orientační cena 698 Kč; Bavlněné espadrilky, RESERVED, orientační cena 599 Kč; Slaměný klobouk, C&A, orientační cena 550 Kč

Na festivale zabodujete s výraznými vzory

Milovníci streetwear stylu ocení výraznou gepardí košili z tkaného lyocellu s rozhalenkou typu resort z H&M. Košile je splývavá a nemačká se. V kombinaci s hnědými kalhotami typu parachute z bavlněné tkaniny tvoří perfektní festivalové kombo, ke kterému si nezapomeňte vzít bavlněnou kšiltovku, abyste se ochránili před celodenním sluníčkem.

f3

Košile resort z lyocellu Loose Fit, H&M, orientační cena 479 Kč; Kalhoty parachute Loose Fit, H&M, orientační cena 719 Kč; Tílko Regular Fit, H&M, orientační cena 139 Kč; Bavlněná kšiltovka s výšivkou, H&M, orientační cena 119 Kč

Buďte cool ve sladěném kompletu

Polo styl letos v létě frčí stejně jako dvoudílné komplety. Jeden takový ze strukturálního úpletu pořídíte v Palladiu v prodejně RESERVED společně s praktickou taškou ve stylu ledvinky a sandály ze 100% přírodní kůže.

f2

Polo tričko comfort fit, RESERVED, orientační cena 699 Kč; Strukturální kraťasy regular fit, RESERVED, orientační cena 599 Kč; Crossbody taška, RESERVED, orientační cena 159 Kč; Kožené žabky, RESERVED, orientační cena 899 Kč

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA

#vsechnastories #moda #fashion #lifestyle #leto2024