Nejstylovější "back to school" outfity pro školáky

S koncem léta a začátkem školního roku přichází čas nejen na nákup školních potřeb, ale také na výběr školních outfitů. Kvalitní a pohodlné oblečení je klíčem k tomu, aby se děti cítily sebevědomě a spokojeně. Ať už volíte trendy oversized svetr nebo pohodlné legíny, správně zvolený outfit může pozitivně ovlivnit nejen vzhled, ale i náladu vašeho školáka.

Volné střihy pro maximální komfort

Volné střihy jsou nejen módní, ale přinášejí také maximální pohodlí, což je během dlouhých školních dnů nezbytné. Letos jsou velmi populární vzdušné šaty a tuniky s výraznými vzory a svěžími barvami. Kromě toho se vrací do módy inspirace devadesátými léty, což znamená, že opět frčí kostkované vzory a proužky. Skvělou volbou můžou být například dívčí šaty z Marks&Spencer, které působé svěže a hravě.

Marks1

Dívčí školní kostkované šaty, z čisté bavlny (2–14 let), Marks&Spencer, orientační cena 499 Kč; Dívčí školní proužkované šaty z čisté bavlny (2–14 let), Marks&Spencer, orientační cena 499 Kč

Stylová trička jako základ outfitu

Trička jsou neodmyslitelnou součástí každodenního školního outfitu. Pro rok 2024 hrají prim trička s výraznými potisky inspirovanými přírodou i pop kulturou nebo trička připomínající sportovní dresy. Trendy jsou hravé barvy, jako je pastelová růžová, mátová zelená nebo slunečná žlutá, které dodají každodennímu outfitu energii. Zaměřte se na prodyšné a pohodlné materiály, které zajistí, že se děti budou cítit dobře po celý den.

reserved_tshirt

Tričko s potiskem, RESERVED, orientační cena 129 Kč; Oversized tričko Nirvana, RESERVED, orientační cena 349 Kč

Kalhoty pro celodenní sezení ve škole

Pohodlné kalhoty jsou dalším základním kamenem každého školního outfitu. Letos dominují trendy jako volné cargo kalhoty s velkými kapsami a strečové džíny s elastickým pasem, které se přizpůsobí pohybu a zajistí maximální komfort. Měkké bavlněné kalhoty nebo džíny s příměsí elastanu se snadno kombinují s tričky, mikinami nebo košilemi, což vám usnadní vytvoření moderních a praktických outfitů na každý školní den.

reserved_pants

Kalhoty parachute s cargo kapsami, RESERVED, orientační cena 159 Kč; Kalhoty cargo se sepraným efektem, RESERVED, orientační cena 499 Kč

Trendy mikiny a svetry pro chladná rána

Mikiny a svetry jsou ideální volbou pro chladnější rána i pohodové odpoledne strávené venku. Mikiny s kapucí nebo bez ní, v různých barvách a vzorech, umožňují dětem vyjádřit svůj osobní styl. Oversized mikiny, které jsou inspirované streetwearovým stylem, jsou nejen pohodlné, ale také “in”. Zaměřte se na volný střih a měkký materiál, který se hodí jak pro běžné nošení, tak pro sportovní aktivity, což z nich činí univerzální kousek, který si děti zamilují.

Lindex1

Jemně pletený svetr, Lindex, orientační cena 699 Kč; Mikina s kapucí, Lindex, orientační cena 899 Kč

Podzimní přechodové bundy do každého počasí

Při výběru přechodové bundy pro děti se zaměřte na voděodolnost, odolnost vůči větru a pohodlný střih, který umožní volný pohyb. Důležité jsou také praktické detaily, jako je kapuce, kapsy a reflexní prvky pro bezpečnost. Nezapomeňte zvolit kvalitní a odolný materiál, který vydrží dětská dobrodružství, a design, který bude dítě rádo nosit.

GAP1

Dětská bunda, GAP, orientační cena 1 899 Kč; Dětská lehká bunda anorak, GAP, orientační cena 1 999 Kč

Školní batohy pro zdravá záda

Žádný školní outfit není kompletní bez kvalitního a stylového batohu. Školní batoh by měl být nejen dostatečně prostorný, aby pojal všechny školní potřeby, ale také ergonomicky tvarovaný, aby dětem poskytnul pohodlí při nošení. Moderní batohy kombinují praktické prvky, jako jsou polstrované popruhy a oddělené kapsy na organizaci, s atraktivními designy. Vyberte batoh s odolným materiálem, který vydrží náročné školní prostředí, a nezapomeňte na bezpečnostní prvky, jako jsou reflexní proužky pro zvýšenou viditelnost.

VansSportissimo

Kids Old Skool Grom Backpack, Vans, orientační cena 950 Kč; AIRY T-REX, SPORTISIMO, orientační cena 1 999 Kč

Připravte děti na školní rok

Výběr správného školního outfitu je klíčový pro to, aby se děti cítily sebevědomě, pohodlně a stylově po celý školní rok. Ať už jde o volné střihy, pohodlné kalhoty, trendy mikiny nebo funkční přechodové bundy, vždy dbejte na kvalitu materiálu a praktičnost jednotlivých kousků.

Skvělé outfity můžete snadno nakoupit v příjemném prostředí obchodního domu Palladium, kde najdete široký výběr módních značek a doplňků, které splní všechny vaše požadavky.

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA

#vsechnastories #moda #ostatni #fashion #detskamoda #zpatkydoskoly