Horko v práci? 5 materiálů a stylů pro svěží letní look

Léto je v plném proudu a teploty často atakují tropické hodnoty. Pokud trávíte horké dny v práci, určitě hledáte způsoby, jak se cítit pohodlně a zároveň vypadat profesionálně. Přinášíme vám 5 stylových outfitů pro muže i ženy, které vám pomohou zvládnout teplo a zároveň vypadat skvěle.

Oblečení, které pomáhá regulovat teplotu

Přírodní materiály jako bavlna, len a viskóza mají schopnost rychle absorbovat a odvádět pot, což urychluje proces ochlazování těla. Volné a lehké střihy umožňují lepší proudění vzduchu, což také může přispívat k pocitu svěžesti. Vyhýbejte se syntetickým materiálům, které mohou zadržovat vlhkost a neumožňují tak efektivní odpařování potu.

Lyocell: Přírodní pohodlí pro horké dny

Lyocell je moderní, ekologický materiál vyrobený z celulózových vláken, obvykle získávaných z eukalyptu, dubu nebo břízy. Tento materiál je známý svou měkkostí, pevností a vynikající prodyšností. Lyocell je také schopný dobře odvádět vlhkost, což zajišťuje komfort i během horkých letních dnů.

Inspirujte se dámskými šaty z lyocellu. Šaty jsou minimalistického střihu bez rukávů poskytující dostatek volnosti a vzdušnosti. Černé doplňky, jako kabelka a sandály, skvěle kontrastují se světlou barvou šatů.

Pánskému outfitu vévodí kalhoty z lyocellu v krémovém odstínu, které jsou lehké, prodyšné a skvěle odvádějí vlhkost, což zajišťuje maximální komfort během celého dne. Olivová polokošile s krátkým rukávem a boty ze semišové kůže dokonale outfit doplňují.

Mango

Šaty s páskem, MANGO, orientační cena 1 599 Kč; Sandály na podpatku s detailem přezek, MANGO, orientační cena 899 kč; Kabelka bowling s dvojitým uchem, MANGO, orientační cena 1 299 Kč; Kalhoty se záševky lyocell a bavlna, MANGO, orientační cena 1599 Kč; Bavlněná polokošile piké se stojáčkem, MANGO, 199 Kč; Boty ze semišové kůže, MANGO, orientační cena 1599 Kč

Len: Ideální letní materiál

Lehký a prodyšný materiál lnu zajišťuje maximální pohodlí v letních dnech. Tento materiál je nejen příjemný na dotek, ale také velmi odolný a trvanlivý. Len navíc působí velmi elegantně a dodává outfitu uvolněný a stylový nádech.

Vybrali jsme pro vás letní lněné šaty s krátkými rukávy poskytující dostatek volnosti a vzdušnosti. Černé sandály skvěle doplňují tento look.

Pánskému outfitu dominuje lněná béžová košile s dlouhými rukávy, kterou dokonale doplňují světlé kalhoty. Tmavé tenisky přidávají outfitu sportovní a mladistvý nádech.

GAP_final

Lněné košilové midi šaty, GAP, orientační cena 1 368 Kč; Lněná košile, GAP, orientační cena 1 011 Kč; Kalhoty carpenter, GAP, orientační cena 1 399 Kč

Bavlna: Perfektní volba pro pohodlí a styl

Bavlna je ideální volbou pro letní oblečení díky své prodyšnosti, lehkosti a schopnosti dobře odvádět vlhkost. Bavlněné oblečení je také snadné na údržbu a velmi příjemné na nošení.

Zaujme vás dámský outfit, který kombinuje pohodlné béžové bavlněné kalhoty volnějšího střihu a růžová polokošile? Tento look skvěle doplňují světlé tenisky, které jsou pohodlné pro celodenní nošení.

Pro pány jsme připravili kombinaci tmavě modrých bavlněných kalhot a bílé polokošile s jemnými detaily. Kalhoty jsou lehké a pohodlné, ideální pro teplé dny, a polokošile přidává outfitu elegantní nádech. Světlé boty dokonale ladí s celkovým vzhledem.

GANT

Polokošile Gant contrast collar ss pique polo, GANT, orientační cena 1 679 Kč; Kalhoty Gant HW relaxed chinos, GANT, orientační cena 4 409 Kč; Tenisky Gant cuzima, GANT, orientační cena 2 379 Kč; Polokošile Gant 2-col tipping ss pique, GANT, orientační cena 2 029 Kč; Kalhoty Gant regular TP chinos, GANT, orientační cena 3 499 Kč; Tenisky Gant cuzmo, GANT, orientační cena 2 589 Kč

Mušelín: Lehkost a elegance pro letní dny

Mušelín je lehká, prodyšná tkanina, která poskytuje výborný komfort během horkých dní. Díky své měkkosti a jemnosti je velmi příjemný na nošení a je ideální pro letní šaty, tuniky, košile a lehké kalhoty.

Vyzkoušejte elegantní a pohodlné letní šaty z mušelínu v krémovém odstínu. Šaty mají volný střih, který zajišťuje dostatek volnosti a vzdušnosti. Outfit podtrhují stylové černé sandály s nízkým podpatkem, které dodávají celkovému vzhledu sofistikovaný nádech.

Pánům doporučujeme krátkou košili z mušelínu v olivově zelené barvě. Košile má klasický límec a zapínání na knoflíky, což dodává outfitu na eleganci. Kombinace s kalhotami v podobné barvě vytváří jednotný a stylový vzhled.

HM

Mušelínové zavinovací šaty, H&M, orientační cena 959 Kč; Semišové sandálky na podpatku, H&M, orientační cena 1459 Kč; Mušelínová košile resort regular fit, H&M, orientační cena 599 Kč, Kalhoty worker regular fit, H&M, orientační cena 839 Kč

Viskóza: Luxus s maximálním komfortem

Viskóza je ideální materiál pro letní oblečení díky své lehkosti, měkkosti a vynikající prodyšnosti. Tento přírodní materiál, vyrobený z celulózových vláken, poskytuje maximální komfort i během nejteplejších dnů. Jemný lesk viskózy a schopnost dobře padnout na tělo dodávají oblečení elegantní vzhled.

Inspiruje vás stylový úpletový overal z viskózy lakar? Overal má jemný lesk a je vyroben z měkkého, prodyšného materiálu. S hlubokým výstřihem do V a krátkými rukávy působí moderně a elegantně. Kombinace s jednoduchými sandály na nízkém podpatku dotváří ležérní vzhled.

Pánové, vy můžete sáhnout po lehké košili s krátkými rukávy z viskózy, která je ideální pro horké letní dny. Košile má jemný vzor a v kombinaci se světle šedými kalhotami, tvoří elegantní outfit. Ležérní tenisky doplňují celkový vzhled a zajišťují pohodlí po celý den.

tatuum_celio_final

Dámský úpletový overal ze směsi viskózy – lakar, Tatuum, orientační cena 1 899 Kč; Vzorovaná košile Davisco, Celio, orientační cena, 559 Kč

Závěrečné tipy pro letní eleganci

Správně zvolené oblečení může významně ovlivnit, jak se budete cítit během horkých letních dní v práci. Nezapomeňte, že když si vyberete oblečení v odstínech bílé, béžové, pastelové nebo světle modré, snížíte absorbované teplo a zlepšíte svůj komfort. Vyzkoušejte naše tipy z článku a užijte si nákupy v příjemném klimatizovaném prostředí Palladia.

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA

#vsechnastories #moda #fashion #rady #leto2024