Pět stylových outfitů na podzimní svatbu

Podzimní svatby mají své kouzlo – měkké světlo, barevné listí a romantická atmosféra, která vytváří dokonalou kulisu pro slavnostní událost. Pokud se letos chystáte na podzimní svatbu jako host či hostka, připravili jsme pro vás inspiraci, jak zazářit v aktuálních trendech roku 2024. Podíváme se na pět stylů pro muže i ženy, které vám zaručí, že budete vypadat skvěle a stylově.

1. Hřejivé zemité tóny

Zemité a přírodní barvy jsou v roce 2024 jedním z největších trendů, a skvěle se hodí jak pro dámskou, tak pánskou módu na podzimní svatby. Odstíny jako olivově zelená, smaragdová nebo tmavě zelená nejenže krásně ladí s podzimní atmosférou, ale také dodávají outfitu elegantní vzhled.

podzim1
Midi šaty sloupového střihu s potiskem a kulatým výstřihem, RESERVED, orientační cena 1 299 Kč; Kalhoty a bunda, KARL LAGERFELD, orientační cena 20 000 Kč

Pro ženy: Vyzkoušejte dlouhé šaty ve výrazné smaragdově zelené barvě s geometrickým vzorem, které působí svěže a moderně. Doplňte outfit o lesklé černé kozačky a malou kabelku.

Pro muže: Sáhněte po olivově zeleném sametovém obleku, který dodá vašemu vzhledu nádech luxusu a originality. Kombinujte ho s jednoduchým černým tričkem a černými botami.

2. Vrstvení a textura

Podzim je ideální čas na vrstvení a hru s různými texturami. Kombinace různých materiálů a střihů vám pomůže vytvořit zajímavý a výrazný outfit, který navíc poskytne teplo v chladnějším počasí.

podzim2
Saténová midi sukně, GUESS, orientační cena 2 550 Kč; Pletený svetr s kulatým výstřihem, GUESS, orientační cena 2 850 Kč; Károvaná vesta ve stylu Prince of Wales, Marks&Spencer, orientační cena 1 599 Kč; Kárované strečové kostýmové sako úzkého střihu, Marks&Spencer, orientační cena 3 099 Kč; Kárované oblekové kalhoty ve stylu Prince of Wales, úzký střih, Marks&Spencer, orientační cena 1 599 Kč;

Pro ženy: Zkuste kombinaci jemného pleteného svetru s hedvábně lesklou sukní v růžovo-béžovém odstínu. Doplňte look jednoduchými sandály na podpatku a malou kabelkou.

Pro muže: Vrstvený oblek s vestičkou ve vzoru jemné kostky je skvělým příkladem, jak využít texturu a vrstvení v pánském outfitu. Světlý šedý oblek doplněný tmavou košilí a černými botami vytváří vyvážený vzhled, který je ideální volbou pro podzimní svatbu. 

3. Květinové vzory i na podzim

Květinové vzory nejsou jen záležitostí jara a léta, v roce 2024 se skvěle hodí i na podzimní svatby. Vyberte si však vzory s tmavším a teplejším podkladem, které lépe ladí s podzimní atmosférou.

podzim3_new
Šaty s odnímatelnou sukní, GUESS, orientační cena 5 190 Kč; Pánská bílá košile s květinovým vzorem, ANTHONY´S LONDON, orientační cena 2 790 Kč, Modré vlněné sako Pallermo s jemnou kostičkou, ANTHONY´S LONDON, orientační cena 10 990 Kč

Pro ženy: Zvolte dlouhé šaty s výrazným květinovým potiskem na tmavém podkladu, které působí romanticky a sofistikovaně. Délka šatů spolu s průhlednými rukávy dodává outfitu lehkost, zatímco pásky v pase podtrhují ženskou siluetu. Kombinujte s elegantními sandály nebo lodičkami pro dokonalý vzhled.

Pro muže: Sáhněte po decentní květinové košili v kombinaci s tmavým sakem a bordó kalhotami. Bílé tenisky dodají outfitu svěží nádech.

4. Retro elegance 70. let

Styl inspirovaný 70. léty se v roce 2024 vrací v plné síle a přináší s sebou prvky, které dokonale spojují eleganci s uvolněným retro vzhledem. Široké kalhoty, jemné pastelové barvy a hladké linie dominují této módní vlně.

podzim4
Dámská sukně kůže jehnětina, KARA, orientační cena 4 500 Kč, Dlouhá košile z popelínu, Patrizia Pepe, orientační cena 4 050 Kč; Kalhoty, Petrizia Pepe, orientační cena 5 450 Kč

Pro ženy: Zvolte kombinaci jednoduchého pastelově růžového roláku s přiléhavou koženou sukní ve vínové barvě. Outfit doplňte kotníkovými botami v hnědých odstínech pro perfektní podzimní vzhled.

Pro muže: Sáhněte po pastelové košili s jemným nádechem růžové a kombinujte ji se širokými kalhotami v teplém hnědém tónu. Doplňte outfit výraznou kravatou ve stejném hnědém odstínu.

5. Metalické akcenty pro výrazný look

Metalické akcenty jsou v roce 2024 velkým trendem, který dodává outfitům moderní a futuristický nádech. Pro podzimní svatby můžete tento prvek použít jak na oblečení, tak na doplňcích.

podzim5
Luxerové pletené šaty s dlouhým rukávem, KARL LAGRFELD, orientační cena 4 250 Kč; Žakárové sako Nehru s texturou, Marks&Spencer, orientační cena 3 699 Kč; Úzké strečové kostýmové kalhoty, Marks&Spencer, orientační cena 1 599 Kč

Pro ženy: Vyberte si přiléhavé šaty s jemným metalickým leskem v odstínech stříbra nebo šedé. Šaty doplňte elegantními lodičkami nebo botami na podpatku s ozdobnými detaily pro dokonalý výsledek.

Pro muže: Zvolte sako s jemným metalickým nádechem v kombinaci s neutrálními kalhotami v béžové nebo hnědé barvě. Outfit doplňte polobotkami ve stejných odstínech.


Rada na závěr: Jak dotáhnout svatební outfit k dokonalosti

Podzimní svatby jsou skvělou příležitostí, jak vyzkoušet nové trendy, které rok 2024 přináší. Ať už se rozhodnete pro zemité tóny, retro styl 70. let nebo metalické akcenty, nejdůležitější je cítit se pohodlně a sebevědomě. Náš tip: nezapomeňte mít v záloze elegantní šál nebo lehký kabátek, který nejen zahřeje, ale také dokonale doplní váš outfit.

Stylové módní kousky najdete v příjemném prostředí obchodního centra Palladium, kde si můžete snadno pořídit ty nejnovější podzimní trendy. Zajděte se podívat na nabídku a vyberte si outfit, který vás na příští svatbě promění v hvězdu večera!

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA

 

#vsechnastories #fashion #podzim #modnitipy #outfitnasvatbu