PALLADIUM SHOPPING WEEKEND (13.–15. 9. 2024)

Zapište si do kalendářů příští víkend, 13.–15. září 2024, kdy zažijete víkend plný nákupů a radosti na podzimním PALLADIUM SHOPPING WEEKENDU! Tento unikátní event vám přinese nejen skvělé slevy, ale i doprovodný hudební program a dárky, které vám Palladium věnuje za vaše nákupy.

Více než 30 prodejen vám nabídne atraktivní slevy nejen na stávající sortiment, ale také na nové podzimní kolekce. Objevte exkluzivní nabídky od oblíbených značek jako jsou VANS, Reserved, Lindex nebo GrandOptical, které nabízejí slevy až 70 %. Nechte se vtáhnout do atmosféry plné módy, stylu a vysokých slev. Oživte svůj podzimní šatník a zpříjemněte si přechod do chladnějších měsíců.

Pro milovníky módy

Palladium přináší atraktivní slevy na vaše oblíbené módní značky. Nechte se zlákat skvělou nabídkou od Marks & Spencer, kde získáte 20% slevu při koupi dvou a více kusů oblečení. Navíc, v Office Shoes najdete slevy až 70 % na populární značky jako SKECHERS a Vans, které poskytnou pohodlí i šmrnc celé rodině pro nadcházející sezónu.

marksspencer

Jednořadý kabát mírně projmutého střihu, Marks & Spencer, orientační cena 2 499 Kč; Plášť s vycpávkami a technologií Stormwear™, Marks & Spencer, orientační cena 4 399 Kč

Pro krásu a péči

Zkrášlete svůj život s fantastickými nabídkami od předních kosmetických značek. Yves Rocher poskytuje výrazné slevy na své top produkty a Manufaktura vás zase okouzlí svou limitovanou edicí Jeřabina. 

manufaktura_(2)

Jiskřivý hydratační sprchový a koupelový gel JEŘABINA, Manufaktura, orientační cena 195 Kč; Hydratační & regenerační krém na ruce JEŘABINA, Manufaktura, orientační cena 209 Kč

Pro školáky i rodiče

Pro všechny studenty a rodiče připravující se na nový školní rok nabízí Palladium vše na jednom místě. V knihkupectví LUXOR můžete najít široký sortiment školních potřeb – od aktovky přes penály, svačinové boxy až po sešity. LUXOR nabízí také bohatý výběr knih pro děti a teenagery, včetně učebnic a zábavného čtení.

luxor

BAAGL Školní aktovka Zippy Jednorožec Království, Luxor, orientační cena 2 199 Kč; BAAGL 3 SET Ergo Fotbal Hráč: aktovka, penál, sáček, Luxor, orientační cena 2 126 Kč

Pro zdravé oči

V GrandOptical velmi dobře ví, jak je důležité mít ve škole skvěle padnoucí a stylové brýle. Proto nabízí všem školákům, studentům i učitelům výjimečnou slevu na dioptrické brýle. Užijte si 30% slevu na vybrané obroučky značek D by D, Unofficial a Seen, nebo si vyberte obroučky od mezinárodních značek se slevou 20 % a sluneční brýle se slevou až 45 %.

grand

Unofficial: sluneční brýle, GrandOptical, orientační cena 954 Kč; Seen: dioptrické brýle, GrandOptical, orientační cena 1 600 Kč

Tip na závěr - podzimní módní trendy

Hitem sezóny jsou vrstvené outfity kombinující teplé svetry a stylové pláště, ideální pro chladnější dny. Velkým trendem jsou také zemité tóny jako jsou okrová, tmavě zelená a hřejivá terakota, které perfektně doplňují podzimní atmosféru. Nebojte se experimentovat s materiály; semiš, kůže a flanel se letos objevují na mnoha kouscích od bund až po obuv.

A pro ty, kdo preferují odvážnější vzhled, jsou tady módní kousky s animal printy, které dodají outfitu šmrnc a originalitu. Tento podzim je skvělou příležitostí prozkoumat nové styly a najít nové oblíbené kousky, které vás budou doprovázet celou sezónu.

falconeri

Dlouhý kašmírový kabát s rozparky, Falconeri, orientační cena 36 999 Kč; Denimová bundička z kašmíru, Falconeri, orientační cena 23 999 Kč

Přivítejte s námi podzim

Pro podrobné informace o nadcházejícím PALLADIUM SHOPPING WEEKENDU, který proběhne od 13. do 15. září 2024, včetně detailního seznamu slev ve vybraných prodejnách, přehledu dárků za vaše nákupy a hudebního programu, navštivte novinku na našem webu Palladia

Těšíme se na vás!

1080x1080_PSW_podzim_24

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA

#vsechnastories #fashion #nákupy #shoppingweekend