Dokonalé plavky pro ženy s menším hrudníkem

Najít plavky, které budou vaší postavě lichotit, není jednoduchá věc. Kolikrát už se vám stalo, že na fotce na internetu vypadaly skvěle, ale jakmile jste si je oblékly, vůbec vám neseděly? Pro ženy s menším hrudníkem může být hledání ideálních plavek ještě náročnější. Naštěstí jsme si pro vás připravili několik tipů, které vám pomohou najít ten správný svršek, abyste se mohla cítit na pláži neodolatelná.

Bandeau bikiny

Pokud máte menší poprsí, vnímejte ho jako výhodu. Bez problémů totiž můžete nosit populární bandeau bikiny, tedy bez ramínkové svršky, které jsou vás jako stvořené. Nejen že skvěle vypadají, ale také jsou praktické, protože si nebudete muset dělat starosti s opálenými ramínky.

plav1

Horní díl bikin Monogram, Adidas, orientační cena 999 Kč; Spodní díl bikin Monogram, Adidas, orientační cena 849 Kč; Bikinová podprsenka Bandeau s vycpávkou Liquid Metal, TEZENIS, orientační cena 499 Kč; Bikinové brazilky se zakulaceným vykrojením Liquid Metal, TEZENIS, orientační cena 299 Kč

Push-up košíčky

Trápí vás, že nemáte do plavek co dát? Pomozte si push-up plavkovou podprsenkou. Vyztužené košíčky dokáží vytvořit iluzi plnějšího dekoltu. Skvělou variantou jsou také zdobené košíčky, které opticky poprsí zvětší. Sáhnout můžete po ozdobách v podobě perliček, mašliček, korálků nebo jen řasení.

plav4

Push-upka se stupňovitou výztuží k plavkám Daloa, Calzedonia, orientační cena 599 Kč; Klahotky se zvířecím potiskem v plavkám Daloa, Calzedonia, orientační cena 299 Kč; Trojúhelníková podprsenka s odnímatelnou vycpávkou k plavkám White Pearls, Calzedonia, orientační cena 2 199 Kč; Vysoké kalhotky k plavkám White Pearls, Calzedonia, orientační cena 1 200 Kč

Rafinované průstřihy

Každá žena umí být sexy. A věřte nám, že s rafinovaně vykrojenými plavkami vcelku se za vámi každý otočí, i když vás příroda neobdařila zrovna bujným poprsím. Tyto průsvitné cut-out jednodílné plavky pořídíte v prodejně TEZENIS v patře -1.

plav2

Dívčí jednodílné plavky na jedno ramínko Charming Tulle, TEZENIS, orientační cena 599 Kč; Jednodílné plavky na jedno rameno s průstřihy z recyklovaného mikrovlákna, TEZENIS, orientační cena 599 Kč

Romantické volánky

Pokud byste rády svůj menší hrudník zakryly, nebo od něj jen odpoutaly pozornost, vsaďte na volánky. Ty mohou pokrývat celý horní díl plavek, nebo zdobit jen ramínka či lem košíčků. Tak či tak udělají parádu a vytvoříte s nimi romantický plážový komplet.

plav5

Nevyztužená bikinová podprsenka, H&M, orientační cena 359 Kč; Bikinové kalhotky thong, H&M, orientační cena 189 Kč; Vrchní díl bikin, RESERVED, orientační cena 359 Kč; Spodní díl bikin, RESERVED, orientační cena 179 Kč

Lichotivé střihy

S menším hrudníkem si můžete dovolit i netradiční střihy plavek, aniž byste se musely bát, že budete vypadat vulgárně. Vyzkoušejte vrchní díly na jedno rameno, s výraznými doplňky či trendy aplikacemi uprostřed hrudníku. Model v odstínu holubí modř pořídíte v prodejně RESERVED, růžový pak v obchodě H&M.

plav3

Ladies’s beachwear bra, RESERVED, orientační cena 499 Kč; Halterneck swim top, H&M, orientační cena 359 Kč; Bikinové kalhotky, H&M, orientační cena 359 Kč


Nezapomeňte, že v obchodech v Palladiu stále probíhá letní výprodej! Přijďte si vybrat své nové oblíbené plavky za bezkonkurenční ceny a navnaďte se na dny strávené u vody.

FB_IG_SUMMER_SALE_post_square

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA

#vsechnastories #fashion #rady #plavky #leto2024